VOUCHEREINK

SZIMULÁTOR VOUCHER VÁSÁRLÁS

A szimulátor bérlés mellett már elérhető az SBR Voucher, mely ajándéknak is kíváló!

Nem szükséges a gépet 4, vagy 8 órára kibérelni, mert van 20, 40 és 60 perces időtartamra szóló voucherünk!

Amit érdemes tudni a Szimulátorról:

Ez a valósághű, profi versenyautó szimulátor a hétköznapi ember számára is lehetőséget ad, hogy kipróbálja, miként edzenek a világhírű tesztpilóták. Az élmény teljes mértékben valósághű. A résztvevők szinte 100%-ban igazi vezetésélménnyel térhetnek haza. Egy menet a Forma 1-es autóval 200-300 km/h-val száguldani, vagy rally-versenyen keresztbe csúszni a kanyarokban. Tökéletesen szimulálódik az út tapadása, a testet érő G erőhatások is.

Miben különbözik ez a szimulátor, és a Magyarországon eddig kipróbálható gépek? A nagy különbség a gépek mozgása és magassága, valamint a gyorsaság, azaz amilyen sebességgel ezeket a mozgásokat elvégezik. A gépek előre, hátra, oldalra mozognak, több mint 50cm magasságig emelkednek-süllyednek, a maximális dőlései 30%-osak, és 45%-ban képesek oldalra fordulni. Ez teszi lehetővé, hogy az érzékeinket is becsapva elhitessük magunkkal, valóban egy versenyautó kormánya mögött ülünk.

A szimulátor a legnépszerűbb szimulátor-programok legtöbbjével tökéletesen működik, mint például a DIRT3, az rFactor, Assetto Corsa és Dirt Rally. A játékokban választható autók száma, a pályák felépítése, és a rendkívül széles motorválaszték a szimulátorban is élvezhető: akár otthon megszokott beállításainkat is feltölthetjük a szimulátorra, hogy így teszteljük a rendszert.

Az Áraink:

20 perc: Akciósan 5990 Ft helyett 2990 Ft

40 perc: Akciósan 11990 Ft helyett 5990 Ft

60 perc: Akciósan 17990 FT helyett 8990 Ft

A voucherek előre egyeztetett időpontban felhasználhatók.

Fizetési módjaink: előreutalás vagy kézpénzes fizetés a helyszínen.

Voucher rendelést a következő e-mail címre várjuk: szimulator@esbr.hu

Egyéb információ és kérdés esetén a szimulator@esbr.hu e-mail címet használják!

Telefonos elérhetőségünk: +3670 881 0167