VOUCHEREINK

SZIMULÁTOR VOUCHER VÁSÁRLÁS

Mozgó versenyautó szimulátorainkkal ma már nem csak a profi versenypilóták edzhetnek, hanem a hétköznapi autósport rajongók és a sebesség szerelmesei számára is elérhető.

Szimulátoraink bérlése mellett már vásárolható az SBR Voucher, ami 20, 40, illetve 60 perces játékidőt foglal magába. A szürke hétköznapokból kiszakadva, fantasztikus szórakozási lehetőséget biztosít. A családtagok gyakran ajándékozzák névnapra, születésnapra és egyéb ünnepi alkalmakra szeretteiknek, de meglepetésként kikapcsolódásra és mókázásra is kiváló ajándék. A visszajelzések és tapasztalatok alapján, mozgó versenyautó szimulátoraink maradandó élmény nyújtanak az ajándékozottaknak!

A felejthetetlen élmény

Az önfeledt szórakozásról és a lenyűgöző, maradandó élményekről a mozgó versenyautó szimulátor gépeink gondoskodnak. Egy szimulátor, ami által valóságos versenyautó pilótákká válhatunk és megtapasztalhatjuk milyen érzés az, amikor a motor bőg és 250 km/h-val repesztünk. A valósághű kivitelezésnek köszönhetően, a saját bőrünkön tapasztalhatjuk, hogyan viselkedik az autó ekkora sebességeknél. A szimulátor realisztikájának hangsúlya a térbeli mozgáson van. A szimulátor teljes egészében lemodellezi és érzékelteti velünk az autó mozgását és a sebesség fizikai hatását. Tökéletesen átélhető az út-autó viszonya és a testre ható fizikai impulzusok. Két játékmód áll rendelkezésedre:

A Forma 1 szerelmese vagy? Bújj bele Hamilton bőrébe, állj rajt pozícióhoz és kezdd el melegíteni a gumikat!

„Kilinccsel előre” típus vagy? A Rally versenyek Téged várnak! A murva alig várja, hogy kifogjon rajtad!

Ülj be a versenyülésbe, csatold be magad, válaszd ki milyen játéktípusban szeretnél játszani, kedvenc versenyautód és pályád, aztán kövérgáz és add át magad a lóerőknek!

 

Információk

A Voucher vásárlás e-mailben a szimulator@esbr.hu címen vagy telefonon a +36 70 881 0167-es számon lehetséges. A Voucherek felhasználása, előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Áraink

20 perc: 5.990 Ft helyett most csupán 2.990 Ft

40 perc: 11.990 Ft helyett most csupán 5.990 Ft

60 perc: 17.990 Ft helyett most csupán 8.990 Ft

Fizetési módok: Előre utalás vagy készpénzes fizetés a helyszínen.

Helyszín: 1095. Budapest Soroksári út 48-54, Malomudvar üzletház 15. épület