RÓLUNK

SBR Racing – A szimulátorok új dimenziója

Amikor megalapítottuk az SBR Racinget, mindenképp az innovációt kerestük. Valami olyat, ami közelebb hozza az emberekhez az autózást és maximálisan átadja a száguldás élményét. Valami forradalmian újat akartunk, ami teljes egészében megváltoztatja az emberek fejében alkotott általános képet a szimulátorokról. Olyan gépet, ami teljes egészében lemodellezi és reprezentálja az autózás élményét. Ekkor találtunk rá Cseh szimulátor-gyártó partnerünkre, akikkel 2012 óta sikeresen és hatékonyan együttműködve népszerűsítjük a mozgó versenyautó szimulátort.

Nem titkolt célunk, hogy egy új dimenziót nyissunk a szimulátorok világában, ami elérhető a hétköznapi emberek számára is.  A profi versenyautó-pilótaképzés mellett, szeretnénk, ha megtapasztalhatná és átélhetné a hétköznapok embere is a fantasztikus élményt, amit a mozgó versenyautó szimulátor kínál. Kedvezünk az autósport rajongóknak, illetve a szórakozni és a szürke hétköznapokból kiszakadni vágyó egyéneknek is.

A mozgó versenyautó szimulátoraink különlegessége és valósághű érzete a gép térbeli mozgásának köszönhető. A hagyományos értelembe vett szimulátorok, maximum csak rezegnek alattunk, az SBR Racing szimulátora teljes mértékben lemodellezi az autómozgását és a testet érő erőhatásokat. Hogyan? Úgy, hogy szinte egy valóságos versenyautóba ülünk bele. A hatásért felel a konstrukció, hisz egy sportülésbe ülünk és egy sportkormányt markolunk, valamint a szimulátor térbeli mozgása. A mozgó versenyautó szimulátor mindenirányú térbeli mozgása érzékelteti velünk, milyen hatást kelt 250 km/h-val száguldani vagy épp keresztbe csúszni a kanyarban. Az elektromos kivitelezésnek köszönhetően pedig a gép mozgása semmilyen zajjal nem jár, így tökéletesen élvezhetők a valósághű hangeffektek is.

Gépeink realisztikus hatását mi sem tükrözi jobban, mint hogy profi pilóták edzenek soron következő versenyükre és gyakorolják be az adott versenypályát. Visszajelzéseik szerint, szimulátoraink tökéletesen reprezentálják az autózás élményét, az útviszonyok változását, a gumi tapadását, az autó viselkedését és a testet érő fizikai hatásokat.

A szimulátorainkhoz olyan játékprogramokat kínálunk, amikről meggyőződésünk, hogy 100%-ban lemodellezik az autózás élményét. Olyan játékokban próbálhatod ki magad, mint a Dirt3, Dirt Rally, F1 2010, Assetto Corsa vagy a legendás rFactor. Ezáltal lehetőséged nyílik megmérettetni magad Forma 1-ben, illetve Rallyban is.

Az SBR Racing szimulátorait rendszeren bérlik rendezvényekre, céges eseményekre, kiállításokra, ahol óriási népszerűségnek örvendenek. Olyan partnerekkel dolgozunk együtt, mint a Hungaroring, PlayIT, Opel vagy a Porsche Hungária. Számunkra az ügyfél elégedettség a legfontosabb!