JÁTÉKINFO


A DIRT3, nem kell bemutatni, az előző DIRT2 alapjaira épít… Az autók száma majd eléri az 50 darabot és új pályákkal, motorokkal ami még több audiovizuális élményt ad… Próbáld ki, érdemes!


A Codemasters család legújabb tagja! IKONIKUS JÁRMŰVEK – A rally lényege, hogy mindig rendelkezésre álljon a legjobb eszközpark, a legjobb stratégia, és a legjobb csapat. A DiRT Rally mindezzel rendelkezik: több mint 40 ikonikus autó volánja mögé ülhetsz be, napjaink legmodernebb gépeitől kezdve egészen a klasszikus rally járgányokig.

Az Assetto Corsáról azt érdemes tudni, hogy valósághű szimulátor, nem pedig sima autóversenyes program: az olasz Kunos Simulazioni nevű indie csapat azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megalkotja minden idők legrealisztikusabb autószimulátorát. Hogy ez sikerült-e nekik? Gyertek el és próbáljátok ki a szimulátorunkban és győződjetek meg ti magatok is róla, hogy mennyire realisztikus lett.

Az Image Space Incorporated csapata ismerős lehet számunkra a Nascar Thunder és az Electronic Arts Forma 1-es szériája kapcsán. Az rFactor című szimulátor alkotásukkal igazán feladták maguknak a leckét. Az rFactor tulajdonképpen nagyban hasonlít kortársaihoz, azonban itt rögvest felvetődik egy elég szembetűnő dolog: az autók és a pályák kitaláltak, ugyanis nem fizették ki a jogdíjat a fejlesztők ezek kapcsán. Maga a játékmenet során a járgányok elég lassúnak tűnhetnek az elején, azonban akárcsak az NFS játékok esetén, itt is komoly tuningolás és némi rutin megszerzése után érhetjük el a komolyabb szinteket – így a ranglétrán való emelkedést. A járgányt csakhamar “átérezhetjük”, a modellezés tökéletesre sikeredett. Az autók megfelelően reagálnak a környezeti hatásokra, a fizikai törvények remekül működnek. A Szimulátor ezeket tökéletesen átadja számodra! Mivel a gép Wifi-vel rendelkezik, így feltöltjük akár az áltatlad otthon megalkotott járművet és a beállításaidat is alkalmazhatjuk! Ezt a játékot semmiképpen ne hagyd ki, segítségedre leszünk a beállításokban! Késöbbiekben cégünk egy bajnokságot szeretne kiírni, mivel keressük Magyarország rFactor bajnokát!

Az F1 2010 egy sikeresen bizonyított játékra épít, ez a játék a DIRT2… Maximális realizmuson és időszerűségen válsz F1-es pilótává. Talán ez az egyik olyan játék a Szimulátoron, amely igazán visszaadja az autó mozgását és viselkedését, olyan, mintha tényleg egy F1-es autót vezetnél! Ehhez természetesen F1-es kormánykerék jár… Gyere, teszteld le! Ez a játék nem játszható 3D-ben.