JÁTÉKINFO

A Dirt3, a legendás Colin McRae Rally játéksorozat része. A harmadik epizód egyesíti mindazt, ami az elődöket naggyá tette, kiegészítve a Gymkhana játékmóddal. Próbáld ki most 3D-ben!

A világ legjobb rally játékának titulálják. Több mint 40 autó és közel kétszer ennyi helyszín áll rendelkezésünkre. A klasszikus modellektől kezdve a mai modern gépekig, bármilyen autóval csúszhatsz kilinccsel előre a kanyarokban!

Profi szimulátor, amit a készítők a közönséggel együtt formáltak a lehető legvalóságosabbá. Éld át milyen egy Lamborghini Aventadorban 300 km/h-val száguldani! Vérbeli szimulátor, ami megizzasztja a tapasztalt pilótákat is. Azoknak ajánljuk, akik szeretik a kihívásokat!

rFactor vagy másnéven „Az öreg iskola”. A tervezők célja az volt, hogy egy realisztikus szimulátort készítsenek a fizikai hatások érzékeltetésével. A hangeffektek külön kiemelendők, akik imádják az autók morgását, imádni fogják!

Az F1 szerelmeseinek készült szimulátor, amiért a szakma kedvelői valósággal rajonganak! 19 valós, a televíziós adásokból ismert versenyhelyszín és a 2010-es komplett F1-es csapat vár! Vedd fel a rajtpozíciód és indulhat a küzdelem!