A szimulátorok új dimenziója téged is vár!

Az autó rajtra kész, a motor már duruzsol és csak Rád vár!    

Pattanj be az ülésbe taposs rá a gázra és mehet, ami a csövön kifér.  Lehetőséged van Forma 1-ben és Rallyban kipróbálni magad. Állj a rajtpozíciódhoz és száguldj 300km/h-val vagy kövérgáz tiltásig és ne feledd, a kanyarban keresztben!

Érezd, ahogy a vas táncol a murván.

A mozgó versenyautó szimulátor nagyban különbözik a többi, általános értelembe vett szimulátortól. Míg a hagyományos szimulátorok esetén, beülünk egy képernyő elé, kormányzunk és semmiféle fizikai hatás nem ér, addig a mozgó versenyautó szimulátor teljes egészében lemodellezi a valósághű száguldás élményét. A realisztikus hatást az ülés valós térbeli elmozgatása váltja valóra, ezáltal átélhetjük mindazt, amit egy versenypilóta a futamok alatt saját bőrén tapasztal. Gépeink maradéktalanul átadják a 300 km/h-val száguldó versenyautók viselkedését a versenypályákon.

Szimulátorainkkal profi versenyautó-pilóták gyakorolnak és edzenek a soron következő versenyükre. A pilótaképzés mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a szórakozásra.

 

A mozgó versenyautó szimulátorról:

A realisztikus hatás

A gép térbeli mozgása lehetővé teszi, hogy fizikailag is átéljük mindazt, amit Hamilton vagy Loeb a versenypályákon. A szimulátor mozgása a játékban ért hatásokat adja át érzékszerveink részére. Gépeink előre, hátra, oldalra, fel-le mozognak és dőlésszöge akár 30%-os is lehet. Saját bőrünkön tapasztalhatjuk, milyen erőhatásokat érik testünket 300 km/h-nál!

Játékprogramok

Dirt3 – Minden idők egyik legjobb versenyautó szimulátora.

rFactor – A legendás öreg iskola, ami kiemeli a fizikai hatásokat.

Assetto Corsa – Azoknak, akik szeretik a kihívásokat.

Dirt Rally – A világ legjobb Rally játékaként titulálják.

F1 2010 – A Forma1 szerelmeseinek szimulátora.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.